de Bijenkorf Kerstshopper

De Bijenkorf Kerstshopper

De meest magische tijd van het jaar is aangebroken. Tijd van verbondenheid, samenzijn en gezelligheid met familie en vrienden. Maar ook van cadeautjes kopen en inpakken, het huis en de kerstboom mooi versieren, het kerstdiner voorbereiden, bezoekjes plannen, mooie feestkleding kiezen en boodschappenlijstjes afwerken.

De Bijenkorf Kerstshoppers staan in deze drukke maand voor u klaar met raad en daad.

Hoe lang of kort uw lijstje ook is en wat u ook zoekt, uw persoonlijke Kerstshopper vindt alles wat u nodig heeft. Van het perfecte cadeau voor een geliefde en een schitterende kerstoutfit voor uzelf tot de mooiste kerstsfeermakers voor in huis. Natuurlijk wordt alles feestelijk voor u ingepakt, zodat u ontspannen van de feestdagen kunt gaan genieten.

Deze unieke service is gratis beschikbaar in al onze winkels van 7 t/m 24 december. Verzeker uzelf van een zorgeloze kerst en boek nu een afspraak.

de Bijenkorf Kerstshopper

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl