de Bijenkorf Kerstshopper

DE BIJENKORF KERSTSHOPPER

De mooiste tijd van het jaar is aangebroken. De tijd van verbondenheid en gezellig samenzijn met familie en vrienden. Maar ook van cadeautjes kopen en inpakken, het huis en de kerstboom versieren, het kerstdiner voorbereiden, boodschappen, bezoekjes plannen en feestelijke kleding kiezen.

Gelukkig staat Bobbie de Beer met de Bijenkorf kerstshoppers in deze beredrukke maand klaar met raad en daad. De Bijenkorf kerstshoppers vinden niet alleen alles voor onvergetelijke feestdagen, zij zorgen er ook voor dat alles feestelijk wordt ingepakt en dat u niet in de rij hoeft te staan. Het maakt niet uit wat u zoekt of hoe lang of kort uw lijstje is.

Deze gratis service is van 6 t/m 24 december beschikbaar in al onze winkels. Reserveer nu, dan bent u verzekerd van een plek.

Bobbie's Gift Finder

Bobbie de Beer helpt jou om het perfecte cadeau te vinden

Start Gift Finder

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl