Kologne by Kilian Eau de Cologne

235,-2023-01-31T19:56:13.313Z235
KilianKilian Kologne by Kilian Eau de Cologne266509001200000
Maat50 ml
Online nog 4 beschikbaar
Kilian Hennessy's Inspiratie: Oprichter Kilian Hennessy was al jaren bezig met het ontwikkelen van zijn eigen cologne, aangewakkerd door een verlangen om terug te keren naar de herkomst en betekenis van dit unieke genre van parfum. Het resultaat: een unieke interpretatie van Cologne die je meeneemt op een ongelooflijke zintuiglijke reis door frisheid, intensiteit en tijd.

Het parfum: Kologne, Shield of protection neemt een klassieker mee naar het feest. Met zijn heldere citrusnoten is Kologne, Shield of protection een explosie van frisheid. De geur begint met verfrissende noten van groene mandarijn, bittere sinaasappel en munt die uitmonden in een hart van rozemarijn en neroli. Een houtige drydown is opgebouwd rond cederhout, cashmeran en een uniek "sap" akkoord van groene plantaardige noten. Gecreëerd als een schild van bescherming, is het een geur om rond zichzelf te verstuiven als een aura van zuiverheid en vitaliteit.

Parfumnoten: Cederhout, Rozemarijn, Groene mandarijn

Olfactieve familie: The Fresh - Samengesteld met citrus, aldehyden of aquatische noten, brengen ze frisheid, lichtheid en een sereen gevoel in Kilian composities.

Parfumeur: Calice Becker
Kilian235,-

Kologne by Kilian Eau de Cologne