Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Kilian Paris

Good Girl Gone Bad Discovery Set - Limited Edition parfumset

170,-
Kilian ParisKilian Paris Good Girl Gone Bad Discovery Set - Limited Edition parfumset266509013106100
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Kilian Hennessy's Inspiratie:

De onbevangen Good girl gone Bad van KILIAN bevindt zich in een weelderige bloemenwervelwind in de tuin van goed en kwaad.
De Good girl gone Bad by KILIAN Discovery Set bestaat uit een witte en gouden Talisman en het iconische Good girl gone Bad by KILIAN in vier interpretaties om uw geurritueel compleet te maken: Classic, Extrême, Eau Fraîche en Hair Mist.

Het parfum:

- Good girl gone Bad van KILIAN, en zijn wervelwind van bloemen, een explosie van de drie soorten bloemen: tuberoos absolue, jasmijn en narcis.
- Good girl gone Bad by KILIAN Extrême, de ongeremde wervelwind van bloemen in Good girl gone Bad by KILIAN gehuld in een weelderig, melkachtig facet.
- Good girl gone Bad by Kilian Eau Fraîche, voegt een koele en aquatische olfactieve toets toe aan het originele parfum Good girl gone Bad by KILIAN.
- Good girl gone Bad by KILIAN Hair Mist, een geavanceerde formule die het haar voedt en het laatste en fijnste gebaar van het persoonlijke parfumritueel om helemaal in een wervelwind van bloemblaadjes gewikkeld te worden.

Geurfamilie: The Narcotics.

Parfumeur: Alberto Morillas.

Bekijk meer