Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Op zoek naar ondermode voor kinderen? In dit assortiment passeren zowel T-shirts als marcellekes de revue. ’s Winters zijn deze handige kledingstukken ideaal om onder hemden, kleedjes of truien te dragen. Ook ’s zomers komen deze basics goed van pas.

T-Shirts & marcellekes bij deBijenkorf.be

Als er iets is waar ieder van ons mee opgegroeid is, is dat wel het marcelleke. En dat is niet anders voor onze kinderen. Zowel jongens als meisjes kunnen deze basics immers goed gebruiken onder hun kledij. Ze houden het bovenlichaam immers lekker warm. Ook T-shirts komen in dat opzicht altijd goed van pas. Hoog tijd dus om er nog een paar extra aan te schaffen. Bij de Bijenkorf heb je keuze uit T-shirts en marcellekes van Claesen’s, Vingino, Calvin Klein en Tumble ’n Dry. Welke haal jij in huis?

Marcelleke, singlet of onderlijfje?

Singlet, tanktop, onderhemd of onderlijfje: het zijn allemaal synoniemen voor wat we in Vlaanderen ook wel onder "marcelleke" verstaan. Hoe je het ook noemt, dit basis kledingstuk kan niet ontbreken in de kleerkast van jouw kind. Kinderen dragen deze - vaak witte - onderlijfjes onder T-shirts, longsleeves of kleedjes en rokken. Zeker ’s winters is een marcelleke een must. Dit extra laagje maakt een wereld van verschil als het koud is! En ook wanneer het buiten erg warm is, zal er naar het marcelleke gegrepen worden. Een teveel aan deze handige ondermode bestaat dus eigenlijk niet.