Schooltassen bij debijenkorf.be

Heb jij al een hippe nieuwe schooltas gescoord? Met een stijlvolle en praktische schooltas draag jij al je boeken moeiteloos met je mee. Kies jij voor de klassieke Eastpak schooltas of ga jij voor een hippe rugtas van Fjällräven?

56 artikelen
  • Rugtassen
Filter & sorteer
  • 56 artikelen
48 van 56 gezien

Voor jongens en meisjes Communie & lentefeest kleding

Ontdek de it-items van 2019 en laat je inspireren door de mooiste looks voor jongens en meisjes.

Heb jij al een hippe nieuwe schooltas gescoord? Met een stijlvolle en praktische schooltas draag jij al je boeken moeiteloos met je mee. Kies jij voor de klassieke Eastpak schooltas of ga jij voor een hippe rugtas van Fjällräven?

Schooltassen bij debijenkorf.be

Met het nieuwe schooljaar in aantocht wordt het tijd om een nieuwe schooltas aan te schaffen. Een schooltas is namelijk onmisbaar voor iedere scholier. Ga jij voor het eerst naar de brugklas of ga jij al je eindexamenjaar in? Als je de juiste boeken bij je hebt is dat het halve werk. Vergeet natuurlijk niet om je boeken ook nog open te slaan!

De rugzakken van ENGEL. voor de jongste schoollieren

Spannend zo’n eerste schooldag! Natuurlijk wil jij je zoon of dochter stijlvol achterlaten. Een hippe schooltas van ENGEL. kan dan niet ontbreken. Deze schooltassen zijn handzaam voor de allerkleinste scholieren. Ideaal om een drinkbeker en lunchbox in mee te dragen. En de lievelingsknuffel past er ook nog wel in. Want die kan toch niet de hele dag alleen thuis gaan zitten?

De klassieke schooltas van Eastpak

Iedereen kent wel de stereotype brugklasser die gebukt gaat onder een schooltas die twee keer zo groot is als de scholier zelf. Bega deze fout niet en schaf een Eastpak rugtas aan. Deze rugtassen ogen niet zo pompeus, maar zijn toch ontzettend ruim, praktisch en sterk. Daarnaast biedt het merk zeer originele en modieuze dessins. Wat dacht je bijvoorbeeld van een schooltas van fluweel? Al decennia lang gaan scholieren naar school met Eastpak.

Neem je laptop mee in een tas van Herschel Supply

Moet jij een laptop, notitieblok en leerboek meenemen naar college? Dan is de laptoprugzak van Herschel Supply echt iets voor jou! Dankzij de leren details heeft deze tas een stijlvolle uitstraling.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl