Tekenen & knutselen

Houdt jouw kind van tekenen en knutselen? In het tekenen & knutselen assortiment van de Bijenkorf vind je het ideale teken-en knutselmateriaal voor kinderen: je vindt er stickerboeken, kleurpotloden, waterverfdozen, glitterschilderijen, knutselsets en nog veel meer.

82 artikelen
  • Borduurkaarten
  • Glitters
  • Kleurboeken
  • Kleurpotloden
  • Knutselboeken
  • Knutselsets
  • Stickers
  • Stiften
  • Tekendozen
  • Tekenspellen
Filter & sorteer
82 artikelen

Houdt jouw kind van tekenen en knutselen? In het tekenen & knutselen assortiment van de Bijenkorf vind je het ideale teken-en knutselmateriaal voor kinderen: je vindt er stickerboeken, kleurpotloden, waterverfdozen, glitterschilderijen, knutselsets en nog veel meer.

Tekenen & knutselen bij debijenkorf.be

Jonge tekenaars en schilders kunnen zich helemaal uitleven met de producten uit het assortiment tekenen en knutselen van de Bijenkorf. Je vindt er niet alleen tekendozen en stickers maar ook knutselsets, knutselboeken en glitterschilderijen. Je kunt er terecht voor tof speelgoed voor kinderen vanaf 1,5 jaar, maar het meeste speelgoed in dit assortiment is bedoeld voor kinderen tussen 5 en 8 jaar. Denk daarbij aan het Graffiti-schoolbord, de Mould & Paint Dinosaur, de Glitterstiften en de Les Ateliers du Calme Scratch Art dierenmaskers uit het assortiment.

Tekenen en knutselen met de producten van Djeco

Met de producten voor tekenen en knutselen van Djeco kunnen kindjes vanaf 18 maanden spelen. Het Magic Colouring Hidden in the Sky knutselboek is bijvoorbeeld een magisch kleurboek voor kleine hummels. Vul de pennen met water en zodra er gekleurd wordt op het papier, komen de tekeningen tevoorschijn. Hoewel Djeco ook tof speelgoed voor peuters en kleuters biedt, is het meeste speelgoed uit het assortiment bedoeld voor kinderen van 5 tot 8 jaar. Het gevarieerde aanbod met tekengerei en knutselgerief biedt penseelstiften, tekensets, knutselsets en meer. Welke kunstenaar of kunstenares doe jij een plezier met de stiften, glitters, origamivellen of knutselsets uit het assortiment bij de Bijenkorf?

Janod en Lamy tekengerei en knutselgerief

Ook van Janod en Lamy vind je bij de Bijenkorf mooi speelgoed. Zo zijn de producten voor tekenen en knutselen van Janodbijzonder origineel. Heb jij ooit al eens van een borduurkaart set gehoord? Of wat dacht je van een tekenspel? Ook het graffiti-schoolbord uit het assortiment met speelgoed van de Bijenkorf is van Janod. Het teken- en knutselspeelgoed van Janod is bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar. Wie specifiek op zoek is naar tekengerei voor kinderen vanaf 3 jaar, kan ook terecht bij de kleurpotlood sets en de waterverfdozen van Lamy. Let jij op jouw ecologische voetafdruk? De meeste producten uit het assortiment Lamy tekenen en knutselen zijn verantwoorde producten die met gerecycleerd hout of hout afkomstig uit duurzaam beheerd bos gemaakt zijn. Ze zijn te herkennen aan het logo ‘duurzamer’.