Klaar voorVAKANTIE

Onmisbare zomeritems voor vakantie vind je volop in ons uitgebreide aanbod

De mooiste ZONNEBRILLEN

Je zomerse look is niet compleet zonder een bijpassende zonnebril op je neus. Merken als Ray-Ban, Céline en Gucci bieden de mooiste modellen van dit moment.

ontdek het aanbod

Zomerse BADMODE

Een bikini of badpak is zo gevonden dankzij merken als Cyell, Solid & Striped en Mara Hoffman. Ontdek nu jouw favoriete exemplaar om deze zomer in rond te paraderen.

ontdek het aanbod

Handige KOFFERS

Merken als Samsonite, March en Tumi bieden een uitgebreide selectie aan koffers die groot genoeg zijn voor je gehele vakantiegarderobe

ontdek het aanbod

De beste ZONCOSMETICA

De zon draait op volle toeren en dat betekent maar één ding: goed insmeren. Gebruik de zoncosmetica van merken als Lancaster, Biotherm en Clinique voor optimale bescherming.

ontdek het aanbod

open SANDALEN

Tijdens de zomer mogen de blote, gepedicuurde voeten weer gezien worden. In de mooiste sandalen van merken als Dune London en Tommy Hilfiger steel jij de show.

ontdek het aanbod

Zomerse JURKEN

Van bruiloft tot strandfeest: vind bij ons de ultieme jurk voor elke zomerse aangelegenheid. Show die blote benen in een smaakvol kort model.

ontdek het aanbod
  • Verlanglijst
  • Filialen & Openingstijden
  • Klantenservice

Filialen & Openingstijden

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement