menu

Klantenservice

Corona: Kan mijn retourpakket opgehaald worden door UPS?

Het is inderdaad mogelijk om uw retourpakket op te laten halen door UPS. U kunt de ophaalafspraak maken door te bellen met UPS op 078-250877 of u maakt online een ophaalafspraak met het UPS trackingnummer dat u heeft ontvangen bij uw bestelling. Met één aanvraag voor afhaalservice zal UPS al uw pakketten ophalen, u hoeft dus niet voor ieder pakket een aparte afhaalopdracht te maken. Met behulp van onderstaande stappen kunt u de afspraak online inplannen.

Stap 1: Ga hier naar de UPS pagina om een ophaalafspraak te maken.
Stap 2: Voer het 30-cijferige trackingnummer in, uw gegevens worden opgehaald.
Stap 3: Controleer de gegevens. Let op dat hier uw eigen adres komt te staan, het adres waar het pakket opgehaald moet worden. Geef ook aan of het gaat om een privé-adres (residentieel adres).
Stap 4: Geef aan hoeveel pakketten er afgehaald moeten worden en wat het totaalgewicht is van de afhaling.
  • Reken met 1 kilo per pakket, mits u een zwaar pakket hebt ontvangen (denk aan een keukenmachine, pannenset et cetera), reken dan met 10 kilo per pakket.
  • Kies voor UPS binnenlandse services - UPS Standard.
  • Onze pakketten zijn nooit zwaarder dan 23 kilo, dus een pakket zal nooit meer wegen dan 32kg. Vink hier de optie Nee aan.
Stap 5: Kies een datum en tijdstip van afhaling. U kunt ook uw voorkeuren doorgeven en een speciale instructie invoeren voor de chauffeur.
Stap 6: Voer uw telefoonnummer en of e-mailadres in indien u op de hoogte gehouden wil worden van de afhaling. Dit is optioneel.
Stap 7: Controleer uw gegevens en bevestig de afhaalopdracht.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met ons Klant Contact Center.

 

 
warning