Klantenservice

Hoe kan ik mijn elektronische apparaten retour sturen?

Elektronische apparaten kun je op dezelfde manier retour sturen als andere artikelen.  Voordat het apparaat in de originele verpakking retour stuurt vragen wij om het artikel weer terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Het is namelijk van belang dat jouw persoonlijke gegevens verwijdert worden wegens onze privacyrichtlijnen.

 

Je kunt jouw online aankopen binnen 100 dagen kosteloos aan ons retourneren. Je mag jouw aankopen thuis passen zoals je dat ook in onze winkels zou doen. De artikelen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, in een zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd geretourneerd te worden

Je hoeft jouw retour pakket bij ons niet online aan te melden. Vul het meegeleverde retourformulier in, stop deze in de doos en plak de retoursticker op het pakket. Binnen 10 dagen nadat wij weten dat het artikel wordt geretourneerd of geïnformeerd zijn dat je de overeenkomst herroept, krijg je het aankoopbedrag terug, maar het gaat meestal veel sneller. Je ontvangt het aankoopbedrag op dezelfde manier waarop je dit bedrag hebt betaald.

warning