menu

Klantenservice

Welke betaalmethoden accepteert de Bijenkorf?

Betalen op deBijenkorf.be
Wij maken het jou graag zo gemakkelijk mogelijk om een bestelling bij ons te voltooien. Om te betalen op deBijenkorf.be kun je gebruik maken van:
 
- iDeal
Met iDeal kun je online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank.

- Creditcard
Je kunt betalen met MasterCard, VISA of American Express. Wij werken met een uitgestelde creditcardbetaling. Het bedrag wordt pas afgeschreven als jouw bestelling geleverd is.

- PayPal
PayPal is een wereldwijd onlinebetaalsysteem dat particulieren en webwinkels gebruiken. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken met jouw PayPal Rekening.

- de Bijenkorf Card en Punten
De Bijenkorf Card is een creditcard van de Bijenkorf in samenwerking met International Card Services. Het bedrag wordt pas afgeschreven als jouw bestelling geleverd is, dit noemen wij een uitgestelde creditcardbetaling. Bij betalingen met de Bijenkorf Card spaar je punten. Deze punten kun je inwisselen bij jouw volgende aankoop.

- de Bijenkorf Cadeaucard
Je kunt jouw Cadeaucard van de Bijenkorf ook gebruiken bij jouw aankopen op deBijenkorf.be  Resterende bedragen kun je eventueel afrekenen met een andere betaalmethode. Uitzonderingen zijn nederlandse boeken en Cadeaucards. 

- Bancontact / Mister Cash
Belgische klanten kunnen gemakkelijk betalen met de  fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening.

Betalen met VVV Cadeaukaart, FashionCheque en YourGift card
In onze winkels kan je daarnaast ook betalen met de VVV Cadeaukaart (en oudere VVV-bonnen), de FashionCheque, de YourGift card en de Boekenbon. Op deBijenkorf.be accepteren wij deze methoden helaas niet. In onze winkels kunnen wij deze giftcards natuurlijk wel voor jou omzetten in een deBijenkorf Cadeaucard, zodat je alsnog een bestelling op deBijenkorf.be kunt plaatsen. Daar helpen wij jou graag bij! Jouw FashionCheque kun je hier inwisselen voor een Cadeaucard van de Bijenkorf.

In alle winkels kun je ook betalen met Alipay en WeChat Pay.
warning
Chat toegankelijk elke dag tussen08.00 - 24.00 uur