menu

Klantenservice

Hoe krijg ik mijn aankoopbedrag terug na retournering?

In onze winkels
Je kunt jouw winkelaankopen en bestellingen in ál onze winkels retourneren. Je krijgt het aankoopbedrag terug op dezelfde manier als de betaling. Het aankoopbedrag staat altijd binnen twee werkdagen op jouw bankrekening.

Heb je jouw winkelaankoop deels met een Cadeaucard of FashionCheque, VVV Cadeaukaart, Nationale Boekenbon of YourGift-card betaald? Dan ontvang je een nieuwe cadeaucard van de Bijenkorf met dat deel van de aankoopprijs.

Soms krijg je aan de kassa in onze winkels een papieren tegoedbon bij een retournering. Deze kun je bij onze Klantenservicebalie inwisselen voor geld, óf verzilveren bij een volgende aankoop!

Diamond Point aankopen kun je retourneren in ruil voor een tegoedbon. Deze kun je uitsluitend besteden bij Diamond Point of Diamond Point in de Bijenkorf.

Per post
Stuur je jouw bestelling per post aan ons terug? Dan krijg je het aankoopbedrag altijd terug op dezelfde manier waarop je dit bedrag hebt betaald. Heb je betaald met een Cadeaucard? Dan krijg je van ons een nieuwe Cadeaucard per e-mail. Je ontvangt het aankoopbedrag binnen 10 dagen na het versturen van het pakket retour. Artikelen die je in onze winkels hebt gekocht, kun je niet per post aan ons retourneren.
warning
Chat toegankelijk elke dag tussen08.00 - 24.00 uur