menu

Klantenservice

Welke Belgische betaalmethoden accepteert de Bijenkorf?

Wij maken het jou graag zo gemakkelijk mogelijk om een bestelling bij ons te voltooien. Om te betalen op deBijenkorf.be kun je gebruik maken van:

Bancontact
Je kunt gemakkelijk betalen met de fysieke kaart die gekoppeld is aan jouw tegoed op een Belgische bankrekening.

Creditcard
Je kunt betalen met MasterCard, VISA of American Express. Wij werken met een uitgestelde creditcardbetaling. Het bedrag wordt pas afgeschreven als jouw bestelling verzonden is.

PayPal
PayPal is een wereldwijd onlinebetaalsysteem dat particulieren en webwinkels gebruiken. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken met jouw PayPal Rekening.

de Bijenkorf Cadeaucard
Je kunt jouw Cadeaucard van de Bijenkorf ook gebruiken bij jouw aankopen op deBijenkorf.be. Resterende bedragen kun je eventueel afrekenen met een andere betaalmethode. Uitzonderingen zijn Nederlandse boeken en Cadeaucards.

de Bijenkorf Card en punten
De Bijenkorf Card is een Mastercard creditcard van de Bijenkorf in samenwerking met International Card Services. Het bedrag wordt pas afgeschreven als jouw bestelling verzonden is, dit noemen wij een uitgestelde creditcardbetaling. Bij betalingen met de Bijenkorf Card spaar je punten. Deze punten kun je inwisselen bij jouw volgende aankoop.

Betalen met VVV Cadeaukaart, FashionCheque en YourGift card
In onze winkels kan je daarnaast ook betalen met de VVV Cadeaukaart (en oudere VVV-bonnen), de FashionCheque, de YourGift card en de Boekenbon. Op deBijenkorf.be accepteren wij deze methoden helaas niet. In onze winkels kunnen wij deze giftcards natuurlijk wel voor jou omzetten in een deBijenkorf Cadeaucard, zodat je alsnog een bestelling op deBijenkorf.be kunt plaatsen. Daar helpen wij jou graag bij! Jouw FashionCheque kun je hier inwisselen voor een Cadeaucard van de Bijenkorf.

In alle winkels kun je ook betalen met Alipay en WeChat Pay.

warning