menu

Klantenservice

Welke bezorgopties zijn gratis?

Als je als Member een bestelling plaatst, betaal je géén verzendkosten! Dit geldt voor:
 
BezorgoptiesMembersGeen account
Standaardgratis3,95
Ophalen bij een UPS Access Pointgratis2,95
Ophalen in één van onze winkelsgratisgratis

Standaard
Jouw pakket wordt van maandag tot en met zaterdag bezorgd op het gewenste adres (vanaf 08.30 tot en met 21.30 uur). De bezorger doet één bezorgpoging. Als je niet thuis bent ontvang je een briefje in de brievenbus.

Ophalen bij een UPS Access Point
Als je van maandag tot en met donderdag voor 22:00 een bestelling plaatst kun je jouw bestelling de volgende dag ophalen bij een UPS Access Point. Bestellingen geplaatst op vrijdag voor 22:00 zijn vanaf maandag beschikbaar en bestellingen geplaatst op zaterdag of zondag voor 22:00 zijn vanaf dinsdag beschikbaar. Jouw pakket blijft 14 dagen voor je liggen en je kunt het pakket alleen zelf ophalen met een geldig legitimatiebewijs.

Ophalen in één van onze winkels
Als je in de buurt van één van onze winkels woont kun je jouw bestelling gratis bij ons laten bezorgen. Jouw bestelling ligt volgende dag rond het middaguur voor je klaar. Je kunt jouw pakket ophalen bij de Klantenservice of de Click & Collect-balie met een geldig legitimatiebewijs. Je mag jouw bestelling ook door een vriend, vriendin of een familielid laten ophalen. Deze persoon moet dan ook zijn/haar legitimatiebewijs laten zien en een handtekening zetten.

Je kunt Member worden via deze pagina. 
warning