menu

Klantenservice

Welke bezorgopties zijn kosteloos?

Als je als Member een bestelling plaatst, betaal je géén verzendkosten! Dit geldt voor:
 
BezorgoptiesMembersGeen accountShippingPlus
Standaardkosteloos3,95kosteloos
Ophalen bij een PostNL Pakketpuntkosteloos2,95kosteloos
Ophalen in één van onze winkelskostelooskostelooskosteloos
Avondbezorgingkosteloos3,95kosteloos

Standaard
Jouw pakket wordt van maandag tot en met zaterdag bezorgd op het gewenste adres. De bezorger doet één bezorgpoging. Als je niet thuis bent ontvang je een briefje in de brievenbus. Ook kun je kiezen voor bezorging bij de buren.

Ophalen bij een PostNL Pakketpunt
Als je voor 22:00 een bestelling plaatst kun je jouw bestelling de volgende dag ophalen bij een PostNL Pakketpunt. Jouw pakket blijft 7 dagen voor je liggen en je kunt het pakket alleen zelf ophalen met een geldig legitimatiebewijs.

Ophalen in één van onze winkels
Als je in de buurt van één van onze winkels woont kun je jouw bestelling kosteloos bij ons laten bezorgen. Jouw bestelling ligt volgende dag rond het middaguur voor je klaar. Je kunt jouw pakket ophalen bij de Klantenservice of de Click & Collect-balie met een geldig legitimatiebewijs. Je mag jouw bestelling ook door een vriend, vriendin of een familielid laten ophalen. Deze persoon moet dan ook zijn/haar legitimatiebewijs laten zien en een handtekening zetten.

Avondbezorging
Als je overdag niet thuis bent kun je kiezen voor Avondbezorging. De bezorger komt dan tussen 18.00 en 22.00 bij je langs.

Je kunt Privilege Member worden via deze pagina. Kies je graag voor Bezorging op zondag of Bezorging op afspraak? Dan betaal je 7,95. Voor onze ShippingPlus Members is dit ook kosteloos! Klik hier om meer te lezen over ShippingPlus.
warning