Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Kledingverhuur bij De Bijenkorf Stijlstudio

Huur je feestoutfit

Kom tijdens de feestmaanden extra bijzonder voor de dag. Blaas iedereen omver met een verleidelijke jurk, stijlvolle jumpsuit of luxe designertas, zonder iets nieuws te kopen. Maak een afspraak en huur jouw feestoutfit in de Bijenkorf.

Outfits om nooit te vergeten Van merken als Ted Baker en Jacquemus

Bekijk de hele collectie

Hoe werkt huren bij de Bijenkorf Stijlstudio?

Maak een afspraak bij de Bijenkorf Rotterdam, Utrecht of Eindhoven om de verhuuritems te bekijken en passen. In dit overzicht vind je vast een greep uit de collectie en kun je gemakkelijk zien of jouw favoriete item en maat in de winkel beschikbaar is.

Liefde op het eerste gezicht? Reserveer het item voor de datum van je gelegenheid of neem het gelijk mee. Breng het na vier dagen weer terug naar de winkel. Wij zorgen dan voor het wassen en stomen, zodat jij in alle rust kunt nagenieten van de mooie dag.

Designertassen

Een designertas is zo veel meer dan een accessoire om je spullen in mee te nemen. Het is het geheime ingrediënt voor een aura van stijl en status die op magische wijze deuren voor je opent.

Ontdek zelf de kracht van een designertas. Met onze verhuurservice zijn ze geheel van jou voor 4 magnifieke dagen. Welke kies jij?