Koken & Tafelen

Lekker lang koken & tafelen doe je in stijl met ons uitgebreide aanbod pannen, serviezen, serviesseries, bestek en leuke tafelaccessoires, zoals een broodmand, servethouder of fruitmand.

Bekijk het hele assortiment

Ontdek Koken

Ontdek Tafelen

Koken & Tafelen bij de Bijenkorf

Dineren doe je samen en in stijl. In het assortiment koken & tafelen vind je de mooiste waren voor de kookliefhebber: van handige keukengereedschappen, keukenapparatuur tot delicatessen en tafeldecoratie. Bij de Bijenkorf vind je kookspullen van gerenommeerde merken als KitchenAid, Le Creuset, WMF, Demeyere, en Staub. Maar natuurlijk verkopen we ook vernieuwende merken in, die innoveren met materialen en een duurzame productielijn hebben opgezet. Kijk maar eens bij Dopper.

Keukenapparatuur: De mooiste huishoudhulpen voor koken & bakken

Een goede foodprocessor, een staafmixer of een handige grillplaat? Een goede chef kan ook niet zonder de juiste keukenapparatuur. Bij de Bijenkorf vind je ook de mooiste basisspullen voor in de keuken. Zo vind je in ons assortiment keukenmachines & mixers echte musthaves die niet mogen ontbreken in de keuken van de fervente thuiskok. Ook komt een goede waterkoker of fluitketel altijd van pas. Houd je er een gezonde levenstijl op na en ben je fan van smoothies? Blenders en sapcentrifuges helpen jou met het maken van gezonde drankjes - vol met groenten en fruit. Zo’n vitaminenmix houdt je hele jaar op de been. Met een goede thermosfles of drinkbeker bewaar je drankje koel en blijft de smaak behouden.

De eettafel: Servies, glazen en bestek

Een diner voor 2 of een exclusieve diner party? Dek de tafel in stijl met mooi servies van prachtige merken. Met de juiste serviezen leg je een basis voor je huishouden. Natuurlijk hoort daar ook bestek bij. Maar misschien ben je meer van mix-and-match. De Bijenkorf heeft ook losse bordjes, glazen & karaffen, koppen en mokken en bestek. Heb je een diner? Kies dan voor mooie serveerschalen om de groentenschotels, het vlees of de salade in te serveren. Met een opscheplepels bepaalt iedereen zijn eigen portie.

Sfeervol tafelen komt in vele vormen en is afhankelijk van het weer. Op een warme zonnige dag is natuurlijk zalig om buiten te dineren, borrelen of lunchen. Barbequen is bij velen favoriet! Bij het aanbod barbecues zijn de mooiste items als tangen, serveerschalen en schorten voorgeselecteerd. Extra verfrissing is altijd nodig aan de zomerse tuintafel? Vul karaffen & glazen met water en ijs en doe er vers fruit en kruiden bij. De losse stukjes drijven vrolijk rond in het glaswerk. Zo heb je een heerlijke verkoeling aan de tuintafel en is buiten dineren extra plezier!

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu