De keukenweegschaal is een essentiële tool voor het nauwkeurig afwegen van ingrediënten. Onmisbaar in het keukenkastje voor iedereen die van bakken houdt! De Bijenkorf heeft tal van keukenweegschalen in het online assortiment, stuk voor stuk van topmerken als Ade, Salter en WMF.

Keukenweegschalen bij deBijenkorf.be

De keukenweegschaal is een echte must-have voor de bakfanaat. Aangezien de verhoudingen van ingrediënten bij het bakken vaak erg nauw luisteren, is een goede keukenweegschaal onmisbaar. De Bijenkorf biedt keukenweegschalen met verschillende weegcapaciteiten, in zowel digitale als analoge uitvoering. Welke variant is voor jou essentieel?

Keukenweegschalen met uiteenlopende weegcapaciteiten

Bij het uitkiezen van een geschikte keukenweegschaal is het aan te raden ook het maximale weeggewicht mee te nemen. Ben je van plan veel relatief zware, of lichte ingrediënten af te wegen op de keukenweegschaal? De collectie keukenweegschalen van Ade biedt tal van exemplaren met uiteenlopende maximale weegcapaciteiten van 110 gram tot 15 kg. De weegschalen van Ade komen in digitale en analoge varianten. In het assortiment Salter keukenweegschalen tref je voornamelijk digitale keukenweegschalen, met een maximaal weeggewicht variërend van 1 kg tot 10 kg. Bij de Bijenkorf vind jij zonder twijfel een goede keukenweegschaal.