Glazen & karaffen

Een mooie set glazen & karaffen is ombisbaar. Van waterglazen voor dagelijksgebruik en een glazen karaf voor vers geperst fruitsap tot wijn- en cocktailglazen voor een gezellige avond met vrienden. Laat je inspireren door het grote aanbod glazen & karaffen

816 artikelen
  • Drankdispensers
  • Drinkflessen
  • Glazen
  • Kannen
  • Karaffen
Filter & sorteer
816 artikelen
48 van 816 gezien

Verre reis Wereldkeukens

Trends voor op tafel: laat je inspireren door deze smaakvolle wereldkeukens en dek je eettafel in bijpassende stijl

Een mooie set glazen & karaffen is ombisbaar. Van waterglazen voor dagelijksgebruik en een glazen karaf voor vers geperst fruitsap tot wijn- en cocktailglazen voor een gezellige avond met vrienden. Laat je inspireren door het grote aanbod glazen & karaffen

Glazen & karaffen bij deBijenkorf.be

Een goed glas champagne, een borrelglaasje met je favoriete likeur of een ultra groot sapglas. In het assortiment van de Bijenkorf heb je de keuze uit verschillende glazen en karaffen. Denk bijvoorbeeld aan bierglazen, wijnglazen, longdrinkglazen, whiskeyglazen en champagneglazen. Maar ook voor sierlijke karaffen en handige drankdispensers ben je bij de Bijenkorf aan het juiste adres.

Wijnglazen en bierglazen

Bier of wijn smaakt nog lekkerder in de daarvoor bestemde glazen. Bierglazen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Van vaasjes en fluitjes voor pils tot aan kelk- en tulpglazen voor speciaalbier. Bierglazen zijn ontworpen om de smaak van het bier optimaal tot zijn recht te laten komen.

Maar ook wijnglazen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Van witte wijnglazen tot aan rode wijnglazen, voor iedere soort wijn een geschikt glas. Maar ook kun je gaan voor wijnglazen met reliëf of print.

Soorten drinkglazen

Heb je meer drinkglazen nodig? Bij de Bijenkorf heb je de keuze uit drinkglazen in ieder formaat, van longdrinks tot aan kleine waterglazen. Daarnaast bestaat het assortiment niet alleen uit transparante drinkglazen, maar ook uit gekleurde glazen.

Koffie- en theeglazen

Ook voor de koffie of thee heb je natuurlijk verschillende glazen. Naast de traditionele [koffie- en theeglazen][4] heb je ook de keuze uit espresso- en cappuccinoglazen. En wat dacht je van een theeglas met filter?

Karaffen en drinkflessen

Maar ook [karaffen][5] en drinkdispensers kunnen super handig zijn om aan te schaffen. Heb je binnenkort een feestje dan kun je bijvoorbeeld een drankdispenser neerzetten met water en fruit. Je bezoek kan dan zelf hun drankje bijvullen. En [drinkflessen][6] zijn handig voor als je vaak onderweg bent.

[4]: /koken-tafelen/glazen-karaffen/glazen/koffie-en-theeglazen [5]: /koken-tafelen/glazen-karaffen/karaffen [6]: /koken-tafelen/glazen-karaffen/drinkflessen

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu