Drinkflessen

Voor een goede gezondheid is het belangrijk om genoeg water te drinken. Met een drinkfles in een aantrekkelijk design wordt dat een stuk gemakkelijker! Bij de Bijenkorf kies je uit drinkflessen van onder andere Dopper, Sunnylife en Nike.

90 artikelen
Filter & sorteer
  • 90 artikelen
48 van 90 gezien

Drinkflessen bij deBijenkorf.be

We worden ons tegenwoordig steeds meer bewust van de gezondheidsvoordelen die genoeg water drinken met zich meebrengen. Af en toe kan het echter nog wel eens lastig zijn om dit ook daadwerkelijk te doen. Dan komt de drinkfles goed van pas, zodat we ook on the go altijd voorzien zijn van water. Het liefst willen we die natuurlijk wél in een trendy of opvallend design. Bij de Bijenkorf tref je een ruim aantal waterflessen die naast handig, ook nog eens leuk zijn om naar te kijken. Zo kom je wel aan jouw dagelijkse hoeveelheid!

Blijf gehydrateerd met een drinkfles van Dopper, Nike of 24Bottles

Je hebt de drinkflessen van Dopper ongetwijfeld al vaak zien langskomen. En dat is niet gek ook, want ze zijn trendy én handig. De flessen zijn BPA-vrij, vaatwasserbestendig en zijn met de vrolijke kleurtjes ook nog eens hartstikke leuk om naar te kijken.

Als je naar de drinkflessen van Nike kijkt, krijg je spontaan al zin om te sporten. De flessen zijn gesierd met het Nike-logo of de klassieke just do it tekst. De waterflessen zijn voorzien van een handige drinktuit zodat je tijdens je work-out gemakkelijk kunt drinken.

Met de drinkflessen van 24Bottles heb je altijd een fles van hoge kwaliteit op zak. De waterflessen zijn milieuvriendelijk geproduceerd, zijn BPA-vrij en zijn licht van gewicht. Ook zijn de flessen voorzien van een ruime bovenzijde, zodat je er gemakkelijk ijsblokjes in kunt doen voor een heerlijk koel drankje.

Waterflessen in opvallende, gekke en leuke designs

Word jij ook zo vrolijk bij het zien van de drinkflessen van Sunnylife? De waterflessen zijn vormgegeven als bijvoorbeeld ananas, softijsje of watermeloen. De vrolijke kleurtjes maken deze flessen ook nog eens selfie-waardig: zie jij jezelf al op het strand zitten met een grote zonnebril en zo’n vrolijke fles?

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl