menu

Fondue, grill & gourmetstellen

Een gezellige gourmetavond met het gezin, een sfeervol kaasfonduediner met je beste vrienden of gewoon een heerlijke tosti tijdens de lunch: in het assortiment fondue, grill & gourmetstellen bij de Bijenkorf vind je keukenapparatuur voor elke gelegenheid.

29 artikelen
Filter & sorteer
  • 29 artikelen
29 van 29 gezien

Een gezellige gourmetavond met het gezin, een sfeervol kaasfonduediner met je beste vrienden of gewoon een heerlijke tosti tijdens de lunch: in het assortiment fondue, grill & gourmetstellen bij de Bijenkorf vind je keukenapparatuur voor elke gelegenheid.

FONDUE, GRILL & GOURMETSTELLEN BIJ DEBIJENKORF.BE

In het assortiment fondue, grill en gourmetstellen bij de Bijenkorf vind je keukenapparatuur voor de meest gezellige avonden, met een keuze uit veel verschillende topmerken.

FONDUESETS VAN MERKEN ALS BOSKA EN STAUB

Wat is er gezelliger dan een avond met je meest dierbare familie of vrienden? Een avond met je meest dierbare familie of vrienden én een fondueset natuurlijk! Maak je fondue zo uitgebreid als je zelf wilt door de tafel te vullen met allerlei lekkernijen om je fondueavond niet alleen heel gezellig te maken, maar ook een avond om van te smullen. Ga bijvoorbeeld voor een van de klassieke fonduesets uit het assortiment Boska fondue, grill & gourmetstellen of een van de meer moderne fonduesets uit het assortiment Staub fondue, grill & gourmetstellen.

GOURMETSTELLEN VAN MERKEN ALS ESPRESSIONS

Niet zo’n grote fan van (kaas)fondue? Met een gourmetstel creëer je nét zo’n gezellige sfeer en kan iedereen eten waar hij of zij zin in heeft! Kijk bijvoorbeeld eens naar de gourmetsets uit het assortiment fondue, grill & gourmetstellen van Espressions. Met meerdere losse pannetjes en een aparte bakplaat bovenop het apparaat is zo’n gourmetstel een perfecte manier om gezellig te tafelen.

CONTACTGRILLS VAN MERKEN ALS SOLIS EN PHILIPS

Een veelzijdiger keukenapparaat dan een contactgrill? Die zul je niet snel vinden. Ga jij bijvoorbeeld voor een grill uit het assortiment fondue, grill & gourmetstellen van Solis? Met de Solis Smart Grill Pro grill je van alles, van tosti’s, tot vlees en groenten. Ook in het assortiment fondue, grill & gourmetstellen van Philips vind je een handige grill die van alle gemakken is voorzien.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl