Sapcentrifuges

De allerlekkerste en gezondste sappen kan je het beste zelf maken. Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreid assortiment aan sapcentrifuges en slowjuicers waarmee je in een handomdraai overheerlijke smoothies en sappen maakt. Met merken als Solis, Kitchenaid en Alessi zit er vast een geschikt exemplaar voor jou bij!

10 artikelen

Sapcentrifuges bij debeijenkorf.be

Laat de staafmixer, citruspers, foodprocessor en zeef maar in de kast liggen. Met een sapcentrifuge of slowjuicer maak je razendsnel en gemakkelijk de allergezondste en allerlekkerste stappen. Anders dan een blender of keukenmachine wordt het sap en de pulp uiterst effectief gescheiden en kan je grote stukken fruit en groente in één keer verwerken. Daarnaast kan je de meeste sapcentrifuges gemakkelijk uit elkaar halen en afwassen. Zo wordt jouw sapkuur een feest!

Sapcentrifuge of slowjuicer?

Juicen is helemaal hot! Anders dan de sapjes die je in de supermarkt koopt, zitten er in zelfgemaakte sappen geen conserveermiddelen en toegevoegde suikers. Daarnaast blijven de vitaminen en mineralen uitstekend behouden. Dit is zeker het geval als je gebruik maakt van een slowjuicer. Door het lage toerental van zo’n tachtig toeren per minuut behoudt een slowjuicer meer smaak en voedingsstoffen dan een sapcentrifuge.

De meest originele sap- en smoothierecepten

Ben je een beetje inspiratieloos? Neem dan ook even een kijkje bij ons kookboekenassortiment. Daar vind je boeken met de meest originele sap- en smoothierecepten voor ieder moment van de dag!

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl