Eierdopjes

Een eierdop is de finishing touch van de ontbijttafel! Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreid assortiment met uiteenlopende dessins. Kies jij voor een lekker kitsch patroontje, een minimalistisch ontwerp in een effen kleur of ga je voor een retro jaren ’70 eierdopje?

51 artikelen
Filter & sorteer
  • 51 artikelen
48 van 51 gezien

Een eierdop is de finishing touch van de ontbijttafel! Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreid assortiment met uiteenlopende dessins. Kies jij voor een lekker kitsch patroontje, een minimalistisch ontwerp in een effen kleur of ga je voor een retro jaren ’70 eierdopje?

Eierdopjes bij debijenkorf.be

De eierdop kan natuurlijk niet ontbreken op jouw stijlvol gedekte ontbijttafel. Naast ontbijtbordjes, theemokken, koffiekopjes en bestek, zorgen eierdopjes voor een stijlvolle en soms humoristische finishing touch! Bij de Bijenkorf vind je minimalistische ontwerpen, maar ook uitbundige kunstwerken. Eierdoppen kunnen jouw eettafel maken of breken!

De meest originele eierdopmodellen vind je bij de Bijenkorf

Doing Goods in één van de Bijenkorf’s nieuwste merken, waar je zeker even een kijkje moet nemen. Al is het alleen maar voor de originele octopus eierdop met tentakels. Of ga jij liever voor de Serax eierdop in de vorm van een eendenpoot? Voor de kinderen biedt WMF de speelse McEgg eierdop. Reken maar dat ze hun eitje opeten met hulp van meneer ei! Ook Point-Virgule biedt een creatief staaltje productdesign. Hun eierdop bestaat geheel uit wire. Deze eierdop is natuurlijk extreem fashion-forward!

De eierdoppen van Pip Studio

Voor eierdoppen met een romantisch design moet je bij Pip Studio zijn! Dit merk biedt de meest vrolijke gedetailleerde bloemendessins. Maak je stijlvolle gedekte eettafel af met het overige servies van Pip Studio. Kies bijvoorbeeld voor een vrolijke theekop met een stippendessin en schaf een set bijpassende theekopjes aan. Ook de subtielere Royal White serviesserie van Pip Studio is zeer stijlvol. Combineer dit servies met uitbundige Pip Studio eierdopjes voor een spannend contrast!

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl