Schalen

Gerechten zien er nog aantrekkelijker uit wanneer je ze presenteert op mooie schalen. De Bijenkorf biedt een ruime selectie aan serveer- en partyschalen, saladeschalen en kaasplanken. Zo vind je ongetwijfeld een prachtige schaal die het eten mooi tot zijn recht laat komen.

470 artikelen
  • Kaasplank
  • Partyschaal
  • Saladeschaal
  • Serveerschaal
  • Taartplateaus
Filter & sorteer
  • 470 artikelen
48 van 470 gezien

Gerechten zien er nog aantrekkelijker uit wanneer je ze presenteert op mooie schalen. De Bijenkorf biedt een ruime selectie aan serveer- en partyschalen, saladeschalen en kaasplanken. Zo vind je ongetwijfeld een prachtige schaal die het eten mooi tot zijn recht laat komen.

Schalen bij deBijenkorf.be

Het is altijd handig om een mooie set schalen in huis te hebben. Onverwachte gasten? Geen nood aan de man, want alles dat je serveert ziet er aantrekkelijker uit in een schaal! Daarnaast staat een schaal ook prachtig om standaard in huis te hebben staan als decoratief item. In onze webshop heb je de keuze uit diverse soorten schalen van een ruim aantal gerenommeerde merken.

Voor elk gerecht en iedere gelegenheid een passende soort schaal

Wat voor gerecht of welke gelegenheid je ook voor ogen hebt, de Bijenkorf biedt een passende soort schaal. Binnenkort een (verjaardags)feestje? Dan is de partyschaal jouw reddende engel. Het formaat van de partyschaal leent zich uitstekend voor de wat kleinere hapjes zoals nootjes, chipjes, olijven en dergelijke. Voor de wat grotere hapjes bieden wij de serveerschaal. Deze kun je goed gebruiken om bijvoorbeeld sushi, wraps, gesneden brood of fruit op te serveren. Het spreekt natuurlijk voor zich dat je de saladeschaal het beste kunt gebruiken voor een frisse salade. Natuurlijk mag ook de kaasplank niet ontbreken bij de borrel!

Schalen van Villeroy & Boch en Serax

Eén van onze gerenommeerde merken met een ruim assortiment schalen is Villeroy & Boch. De collectie Villeroy & Boch schalen bestaat uit partyschalen, salade- en serveerschalen. De schalen zijn verkrijgbaar in minimalistisch wit porselein, mét of zonder een romantische bloemdecoratie of juist geheel uit hout. Kies voor een ronde schaal of een in een vierkant design, ga voor een gegolfd ontwerp of juist een rechthoekige. Bij Villeroy & Boch vind je het allemaal. Onze schalen van Serax zijn verkrijgbaar van porselein, keramiek of aardewerk. De schalen hebben een aardse uitstraling dankzij de natuurlijke tinten. Diverse schalen in de Serax collectie zijn ontstaan in samenwerking met bekende figuren zoals Sergio Herman en Pascalle Naessens. Houd je van schalen met een rustieke en toch verfijnde uitstraling, dan zit je goed bij Serax.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl