Winkels & Openingstijden
Klantenservice

De Bijenkorf biedt een ruim assortiment aan koelers voor wijn en champagne. De champagne- en wijnkoelers komen in uiteenlopende uitvoeringen. Zo kun je kiezen uit koelers in de vorm van een sleeve die je bewaart in de vriezer, maar ook bieden wij mooie koelers in emmervorm.

Koelers bij deBijenkorf.be

Een heerlijk diner of feestelijke avond is natuurlijk niet compleet zonder een goede fles witte wijn of champagne. Maar hoe houd je deze nu geruime tijd koel? Onze koelers bieden uitkomst. Het online assortiment van de Bijenkorf biedt champagne- en wijnkoelers in verschillende uitvoeringen. Van praktisch tot sierlijk, welke koeler haal jij straks in huis?

Champagne- en wijnkoelers in allerlei soorten en maten

In de collectie XLBoom koelers vind je stijlvolle roestvrij stalen zilver- en koperkleurige emmers in diverse formaten. Vul de emmers met ijsblokjes, plaats de fles wijn of champagne in de koeler et voila! De koelers van XLBoom zullen ook nog eens prachtig staan aan tafel. Of geef je toch de voorkeur aan een sleeve-koeler die je ruimtebesparend in de vriezer kunt bewaren? Met de koelers van Vacu Vin kun je ongetwijfeld uit de voeten. De koelers komen in effen of met een mooi patroon, en zullen jouw wijn of champagne urenlang koud houden.