Onderzetters

Onderzetters alleen praktische tafelaccessoires? Niet met onze onderzetters van merken als LIND DNA, Maxwell & Williams en &Klevering. Vind hier een fijne set en houd jouw tafel op een leuke en handige manier netjes.

115 artikelen
Filter & sorteer
  • 115 artikelen
48 van 115 gezien

Onderzetters alleen praktische tafelaccessoires? Niet met onze onderzetters van merken als LIND DNA, Maxwell & Williams en &Klevering. Vind hier een fijne set en houd jouw tafel op een leuke en handige manier netjes.

Onderzetters bij deBijenkorf.be

Tijd voor een setje nieuwe onderzetters? In ons brede assortiment vind je gegarandeerd een mooie set. Houd het rustig door voor een naturel kleur te gaan of kies juist voor opvallende prints en materialen: alles is geoorloofd.

Onderzetters van leer, keramiek, kurk en bamboe

Zoek je onderzetters die net even anders dan anders zijn, denk dan eens aan materialen als leer en keramiek. Dit type materiaal is niet alleen mooi om te zien, maar gaat ook nog eens lang mee. Of ga eens voor onderzetters van materialen als waterhyacint, kurk of bamboe. Zo bestaat de collectie onderzetters van Serax en het aanbod onderzetters van Zuperzozial uit onderzetters van enkel natuurlijke materialen. De onderzetters van beide merken hebben een aardse, ongedwongen uitstraling.

Onderzetters van LIND DNA, Maxwell & Williams en &Klevering

De leren onderzetters van LIND DNA zijn basic van ontwerp en passen daardoor prima bij welk interieur dan ook. In de collectie tref je zowel vierkanten ontwerpen als ontwerpen met een ronding.
Het aanbod onderzetters van Maxwell & Williams biedt een serie exemplaren die zijn vervaardigd uit keramiek. De onderzetters blijven goed op hun plek liggen dankzij de kurken afwerking aan de onderkant. Dankzij het keramiek, de kleuren en dessins hebben deze onderzetters iets weg van een Arabisch tegeltje. Grafische- en jungle prints zijn helemaal van nu, en dat is exact wat je terugvindt in de collectie onderzetters van &Klevering. Niet helemaal waar je naar op zoek bent? Het merk biedt ook onderzetters in neutrale kleuren.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl