De Kracht van Kleur Bruin

De excentrieke modekleur bruin is geliefd bij mensen die precies weten wat ze willen en zichzelf durven zijn. Liefhebbers van bruin verkiezen eigenzinnige mode. Helemaal terug van weggeweest is bruin nu de nieuwe basic donkere kleur: waar zwart ons nu te hard is, kiezen we voor bruintinten.

Eigenzinnig in bruin

Bruin staat voor warmte en eigenzinnigheid en straalt vertrouwen en neutraliteit uit. Draag het als je een neutrale een open discussie wil voeren. Beige heeft hetzelfde effect.

Dames

Dit najaar zien we bruin terug in prints: van dierenprints tot ruiten en tweedstoffen. Maak indruk met een luipaard print blouse en een leren bruine kokerrok, of ga voor een manteljas in deze kleur. Voor meer tips kun je terecht bij onze Online Personal Styling service.

Heren

Bruin is onmisbaar in de garderobe van elke man. Items zoals veterschoenen of riemen in deze kleur zijn echte musthaves. Combineer een bruine coltrui met een lichtbruine manteljas of ga voor een leren jas in een donkere tint. Voor meer tips contacteer je onze Online Personal Styling service.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl