De Kracht van Kleur Geel

Geel - de kleur van de zon - geeft precies dat vrolijke en levenslustige gevoel dat je ook van zonlicht krijgt. Draag geel en geniet van een positieve energie.

Energiek in geel

Wie geel draagt komt sterk en doortastend over, en is niet bang om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Geel staat niet alleen goed bij een donkere huid, maar is ook mooi bij verschillende types.

Dames

Van Balenciaga tot Dries Van Noten, alle grote modehuizen gebruiken geeltinten in hun collecties. Ga vol energie de deur uit met een kanariegeel kleedje of combineer een gele blouse met een gele blazer. Voor meer tips kun je terecht bij onze Online Personal Styling service.

Heren

Met geel straal je positieve kracht. Van zakelijke overhemden in het geel tot gele sweaters: deze zonnig gekleurde items mogen niet ontbreken in je herengarderobe. Voor meer tips kun je terecht bij onze Online Personal Styling service.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl