De Kracht van Kleur Rood

Rood is de krachtigste kleur uit het spectrum. Rood staat voor doorzettingsvermogen en passie en een outfit in deze kleur geeft je het nodige zelfvertrouwen.

Krachtig in rood

Wil je met jouw kleding uitstralen dat je een krachtig persoon bent? Dan is rood de kleur voor jou. Mensen die rood dragen, worden gezien als go-getters en zetten dingen in beweging.

Dames

Dit seizoen veroveren rode kleedjes en jassen de catwalks. Vul je garderobe met statement items als een rode jas of een nieuw paar pumps in deze vurige kleur. Voor meer tips kun je terecht bij onze Online Personal Styling service.

Heren

Rode items mogen niet ontbreken in je garderobe. Ga zelfverzekerd de deur uit met een rode broek of ga voor een pak in het bordeaux, de tijdloze variant van rood die nooit uit de mode gaat. Voor meer tips kun je terecht bij onze Online Personal Styling service.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl