De Kracht van Kleur Roze

Roze staat voor fantasie en verbeelding. Het is wellicht de meest verrassende en speelse kleur van het kleurspectrum. Met roze geen gebrek aan leuke momenten.

Fantasierijk in roze

Draag je roze, dan straal je uit dat je een fantasierijk en inventief persoon bent die barst van de originele ideeën en inzichten. Toon je originaliteit aan de hand van je kleding.

Dames

Roze is al lange tijd niet meer weg te denken uit de mode en verovert dit najaar ook weer het modebeeld. Ga voor een manteljas in een heldere tint of combineer roze met… nog meer roze! Voor meer tips kun je terecht bij onze Online Personal Styling service.

Heren

Ook mannen dragen roze. Er is al jaren lang geen stigma meer voor mannen in deze kleur. Geen excuus meer om niet te kiezen voor een roze overhemd of te gaan voor een trui in het fuchsia. Meer tips? Contacteer onze Online Personal Styling service.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl