Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Kreafunk

De designvolle muziekaccessoires van KREAFUNK zien er net zo goed uit als dat ze klinken. Het assortiment bestaat uit draadloze koptelefoons, bluetooth speakers en USB kabels. Alle ontwerpen van KREAFUNK zijn voorzien van een stedelijk randje.
  • Home
  • arrow-small__rightKreafunk

KREAFUNK bij debijenkorf.be

Wil je ook muziek luisteren met de bluetooth speakers en koptelefoons van Kreafunk? Het Deense lifestyle-merk speakers en koptelefoons met een eigentijdse vintage look.

Kleine bluetooth speakers met eigentijdse look

Ben je op zoek naar een kleine speaker die je makkelijk meeneemt voor onderweg? De speakers van Kreafunk zijn perfect voor korte tripjes of weinig ruimte in huis. Dit is het kleinste model van Kreafunk die wordt geleverd met een micro USB-kabel. Naast het handige formaat is de aGROOVE speaker ontworpen met ronde randen en een goudkleurige grill, voor een trendy retro look. Naast deze mini speaker heeft Kreafunk de aGLOW speaker met dimbare LED verlichting. Ook deze bluetooth speaker is handig in gebruik dankzij het relatief kleine formaat. Ga voor een opvallende witte speaker of kies voor neutraal witgrijs.

Trendy koptelefoons in subtiele en opvallende kleuren

De koptelefoons van Kreafunk zijn draadloos en kunnen tot wel 14 uur lang worden opgeladen. Kreafunk ontwerpt de aHEAD koptelefoon met knoppen op de oorschelp waarmee je het volume eenvoudig kunt bedienen, nummers kunt skippen en kunt pauzeren of afspelen. De aHEAD koptelefoon is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals lichtroze, donkerblauw en paars. Ieder koptelefoon heeft de Noice Reduction waarmee het geluid van buitenaf wordt tegengehouden, zodat je optimaal kunt genieten van je favoriete muziek.