Gratis levering en retour

Kunsthal Rotterdam

Kunsthal Rotterdam

Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van het modehuis Viktor&Rolf presenteert de Kunsthal vanaf zondag 27 mei de tentoonstelling ‘Viktor&Rolf: Fashion Artists 25 Years’ met de meest indrukwekkende werken van dit eigenzinnige Nederlandse modeduo.

Op de tentoonstelling zijn ruim 60 van hun kunst-modecreaties uit de spraakmakende haute couture collecties van de afgelopen 25 jaar te zien. Samen geven ze een boeiend inzicht in de conceptuele benadering van de creatieve vrienden, die kritiek op de mode-industrie, waar ze zelf ook deel van uitmaken, niet schuwen.

Wij nodigen u als Privilege Member van harte uit voor een bijzondere rondleiding op zondag 17 juni. De tentoonstelling is een unieke kans om haute couture die normaal alleen op de catwalk te zien is, van dichtbij te bewonderen!

Programma

10.00 uur Ontvangst met koffie, thee en lekkers
10.30 – 11.30 uur Rondleiding op de expositie ‘Viktor&Rolf: Fashion Artists 25 Years’

Kaarten kosten 10,- per persoon.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl