Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Lacoste

De historie van Lacoste is het verhaal van een tennislegende wiens innovaties de sport en kledingindustrie revolutionair veranderden. René Lacoste bedacht onder andere het wereldberoemde poloshirt dat uiteraard nog steeds in de collectie zit (in vele kleuren). Net als shirts, shorts, schoenen en (leren) accessoires.

Lacoste

85 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
85 artikelen

Lacoste bij de Bijenkorf

Liefde voor de tennissport, passie voor innovatie en Franse elegantie: dat kan alleen maar over het merk Lacoste gaan. Lacoste is het kledingmerk van de Franse tennislegende René Lacoste. In de jaren twintig liet de topsporter grote indruk achter met zijn sierlijke spel, sportiviteit en originaliteit. Deze bijzondere karaktertrekken zijn doorgevoerd in het kledingmerk Lacoste.

De herencollectie van Lacoste wordt gesierd door de iconische Lacoste krokodil

Lacoste kennen we natuurlijk allemaal van de preppy polo’s met de iconische krokodil. Deze Lacoste herenpolo’s vind je bij de Bijenkorf in uiteenlopende kleuren als lichtblauw, rood, taupe en natuurlijk biedt je favoriete warenhuis ook de klassieke witte polo van Lacoste. De krokodil verwijst naar René Lacoste’s bijnaam: de alligator. Naast de polo’s is de krokodil ook aanwezig op de Lacoste heren T-shirts en boxershorts. Deze zitten hebben net zo’n comfortabele pasvorm en zijn ook van uitstekende kwaliteit. Van de kleding van Lacoste kan je jaren plezier hebben!