Lacoste

De historie van Lacoste is het verhaal van een tennislegende wiens innovaties de sport en kledingindustrie revolutionair veranderden. René Lacoste bedacht onder andere het wereldberoemde poloshirt dat uiteraard nog steeds in de collectie zit (in vele kleuren). Net als shirts, shorts, schoenen en (leren) accessoires.

Lacoste

99 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Outlet
Filter & sorteer
99 artikelen
48 van 99 gezien

Lacoste bij de Bijenkorf

Liefde voor de tennissport, passie voor innovatie en Franse elegantie: dat kan alleen maar over het merk Lacoste gaan. Lacoste is het kledingmerk van de Franse tennislegende René Lacoste. In de jaren twintig liet de topsporter grote indruk achter met zijn sierlijke spel, sportiviteit en originaliteit. Deze bijzondere karaktertrekken zijn doorgevoerd in het kledingmerk Lacoste.

De herencollectie van Lacoste wordt gesierd door de iconische Lacoste krokodil

Lacoste kennen we natuurlijk allemaal van de preppy polo’s met de iconische krokodil. Deze Lacoste herenpolo’s vind je bij de Bijenkorf in uiteenlopende kleuren als lichtblauw, rood, taupe en natuurlijk biedt je favoriete warenhuis ook de klassieke witte polo van Lacoste. De krokodil verwijst naar René Lacoste’s bijnaam: de alligator. Naast de polo’s is de krokodil ook aanwezig op de Lacoste heren T-shirts en boxershorts. Deze zitten hebben net zo’n comfortabele pasvorm en zijn ook van uitstekende kwaliteit. Van de kleding van Lacoste kan je jaren plezier hebben!

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl