LaDress

Bij LaDress vind je het perfecte kleedje voor iedere gelegenheid. Modern en tijdloos met een fantastisch voelende fit. Ideaal voor naar je werk of een avondje uit. Op een eerlijke manier met veel liefde gemaakt van prachtige, hoogwaardige Europese stoffen.
  • Home
  • arrow-small__rightLaDress

LaDress

1 artikelen
  • Leggings
Filter & sorteer
1 artikelen
1 van 1 gezien

LaDress bij debijenkorf.be

Van zakelijk tot zomers tot chique: LaDress staat bekend om de jurken voor allerlei gelegenheden. Bij de Bijenkorf vind je een veelzijdige selectie jurken van LaDress.

Jurken van LaDress voor elke gelegenheid

De jurken van LaDress vallen onder de categorie midi jurken. Deze jurken vallen net boven of net onder de knie en kunnen daardoor worden gedragen naar het werk. De zomerjurken van LaDress zijn voorzien van prints en kanten details. LaDress stopt de zomerjurk een modern jasje met het wrap dress model. Voor feestelijke gelegenheden zijn de kokerjurken van LaDress zeer geschikt. Een zwarte kokerjurk met zijsplit kun je gemakkelijk combineren met glinsterende oorhangers of een bijzondere ketting. De tuniekjurken van LaDress hebben een losvallende fit en een driekwart- of lange mouw. Draag een gekleurde tuniekjurk in je vrije tijd of tijdens etentje met een paar sandalettes.

LaDress: het perfecte jurkje voor iedere gelegenheid

LaDress staat bekend om de tijloze designs en mooie stoffen. Het Nederlandse modemerk heeft één streven: vrouwen het perfecte jurkje laten vinden. Naast dat het jurkje geweldig moet staan, vindt LaDress het ook belangrijk dat je er altijd en overal fantastisch in voelt. Oprichtster Simone van Trojen was jarenlang op zoek naar dat ene multifunctionele jurkje, passend bij de verschillende rollen die zij vervulde. Deze zoektocht bracht haar in 2006 tot het perfecte jurkje voor iedere gelegenheid: LaDress.