Rénergie H.C.F. Triple Serum Eye - oogserum

85,-
LancômeLancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum Eye - oogserum212109013726000
Maat20 ml

Dit geavanceerde anti-aging serum is verrijkt met een krachtige combinatie actieve ingrediënten gericht op het herstellen van de jeugdige uitstraling rond de ogen.

3 SERUMS IN 1
Hyaluronzuur, een essentieel bestanddeel voor hydratatie, werkt samen met het geavanceerde SNK-peptide, een revolutionair actief ingrediënt dat de zichtbare samentrekking van spiercellen vermindert om fijne lijntjes zichtbaar strakker te maken. Vitamine C+Niacinamide, een combinatie van Vitamine C-derivaat en Niacinamide, die bekend staan om hun verhelderende eigenschappen voor de oogcontour. Vitamine F, aanwezig in een unieke crèmige formule, voor het gladmaken van de huidtextuur rond de ogen.

EEN ZICHTBAAR GELIFTE OOGOPSLAG
Aanbevolen door vrouwen die cosmetische procedures* hebben ondergaan. Het H.C.F Triple Serum Eye vermindert zichtbaar rimpels en fijne lijntjes, verheldert wallen en zorgt voor een liftend effect.

*78% van de vrouwen zou het product aanbevelen. Consumententest bij 115 vrouwen gedurende 8 weken die onlangs een interventie hebben ondergaan (echografie, radiofrequentie, cryotherapie, plex-r laser (alle typen).
**klinische studie, 84 vrouwen, 8 weken.

Gebruikstips:
- Breng het Rénergie H.C.F. Triple Serum Eye aan als onderdeel van je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Start met een gereinigde huid en dep zachtjes een kleine hoeveelheid serum rond de ogen, waarbij je speciale aandacht besteedt aan de oogcontour.
- Gebruik je ringvinger om het serum voorzichtig in te kloppen, beginnend vanaf de binnenste ooghoek naar buiten toe en naar boven richting de wenkbrauwboog.
- Gebruik het serum 's ochtends en 's avonds voor optimaal resultaat.

UW ANTI- GING IN 3 STAPPEN
Begin met het aanbrengen van Rénergie H.C.F. Triple Serum die de huid op alle niveaus voedt: volume - rimpels - vlekken.
Gebruik vervolgens het H.C.F Triple Serum Eye dat de rimpels rond de ogen aanpakt. Gebruik als laatste stap in uw routine de H.P.N. 300-Peptide dagcrème voor een volledig liftend effect en een heldere teint.

Lancôme85,-

Rénergie H.C.F. Triple Serum Eye - oogserum