Rénergie Multi-Lift Ultra Serum

140,02
LancômeLancôme Rénergie Multi-Lift Ultra Serum212209006300000
Maat50 ml
Online nog 5 beschikbaar
Ontdek het nieuwe tijdperk van hoogwaardige anti-aging van Lancôme met Rénergie H.C.F Triple Serum. De unieke combinatie van 3 krachtige actieve ingrediënten, onder de naam H.C.F. (Hyalurzonzuur, C Niacinamide (vitamine B3) en Ferulic acid) voor het eerst samengebracht in één formule voor een effectief resultaat.

Geïnspireerd door regeneratieve wetenschap, zorgt Rénergie H.C.F Triple Serum voor een zichtbaar verbeterde huidkwaliteit, verminderde fijne lijntjes en pigmentvlekken.

Een unieke drievoudige dosis bestaande uit:
- Hyaluronzuur in hydraterende crèmeformule helpt fijne lijntjes verminderen en is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest vochtarme.
- Het vitamine C derivaat gecombineerd met Niacinamide werken in op tekenen van collageenverlies, helpen donkere plekjes te verminderen en egaliseren de teint.
- Een lichte gel-formule met antioxiderende werking. Ferulic acid helpt de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals de zon.

VERBETERT DE HUID, NIVEAU NA NIVEAU
Niveau 1: Verbetert volume verlies en de kwaliteit van de huid
Niveau 2: Corrigeert rimpels en fijne lijntjes
Niveau 3: Zichtbare verbetering van pigmentvlekken

RESULTATEN ZO ZICHTBAAR. 9 VAN DE 10 VROUWEN ZOU OVERSTAPPEN
ZELFEVALUATIE, 50 VROUWEN NA 3 MAANDEN.

Gebruikstips:
- Gebruik Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum 's ochtends en/of 's avonds op een perfect gereinigde huid
- Breng het anti-aging serum aan met licht masserende bewegingen om de formule optimaal in de huid te laten binnendringen
Lancôme140,02

Rénergie Multi-Lift Ultra Serum