Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Serum Concealer

38,-2024-03-04T19:12:58.549Z38
LancômeLancôme Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Serum Concealer212109009906013

Kleur305N

305N
Maat13 ml
Online nog 5 beschikbaar

Ontdek Lancôme Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Serum Concealer Ontdek de nieuwe Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Serum Concealer, een innovatieve serum concealer voor een natuurlijke en stralende teint.

Met als voordeel:
- Geactiveerd door een krachtig serum dat voor 81% uit huidverzorgende ingrediënten bestaat waardoor de huid langdurig gehydrateerd blijft en een stralende gloed behoudt.
- Gewichtloze textuur: een ultradunne natuurlijke sluier die perfect samensmelt met de huid voor een onzichtbare en stralende dekking.
- Een anti-verouderend effect.

Deze concealer heeft een medium opbouwbare dekking voor een gezonde gloed en is speciaal ontworpen om donkere kringen te verdoezelen, onvolkomenheden te vervagen, de ogen en het gezicht op te liften, en de wenkbrauwen, neus en lippen op natuurlijke wijze te verhelderen en te markeren.

De concealer is verkrijgbaar in 24 tinten, perfect te combineren met de Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Foundation voor een complete natuurlijke glow-routine. Een serum voor directe en langdurige hydratatie, waardoor de huid zichtbaar verbetert. Vervaag onmiddellijk onvolkomenheden en creëer een natuurlijke huidgloed en een gehydrateerde, frisse uitstraling.  24 medium opbouwbare tinten: voor een gladde, frisse en gezond uitziende teint, ongeacht je huidtype of teint.

Rijke, verzorgende ingrediënten De Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Serum Concealer is verrijkt met een krachtige combinatie van huidverzorgende ingrediënten, waaronder hyaluronzuur voor directe hydratatie en het vasthouden van 100x zijn gewicht in vocht voor een gehydrateerde en volle huid. Daarnaast bevat het ceramiden die de huid versterken en hydrateren, yuzu-extract met een energieke en opvullende werking op de huid, en peptiden die collageen ondersteunen voor een gladmakend en beschermend effect. Dit resulteert in een anti-verouderend effect.

Gebruikstips:
- Gebruik de ronde en comfortabele kant van de applicator om donkere gebieden en kringen te vervagen, te verbergen en te markeren.
- Gebruik de puntige tip voor gerichte toepassing en accentuering van natuurlijk licht waar nodig.
- Gebruik de scherpe kant voor een precieze slag om een natuurlijk gelift effect van de ogen te krijgen.

Lancôme38,-

Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Serum Concealer

Bekijk meer