de Bijenkorf bij de Parade Rotterdam

ROCK 'N ROLL

Rock ’n roll is niet alleen een muziekstijl, het is een lifestyle die ook in 2018 nog helemaal leeft. Denk aan vetkuiven, Elvis en Grease, maar ook eyeliner, spikes, biker jacks en Lady Gaga, Anouk, Douwe Bob…

Daarom vieren we de langste dag, de eerste dag van de zomer, dit jaar op woensdag 27 juni op de Parade in Rotterdam met als thema: ROCK 'N ROLL.
Het wordt een avond vol met diverse voorstellingen. Dans, magie, cabaret: alles om het langstedagfeest onvergetelijk voor iedereen te maken.

Bevrijd je innerlijke rebel en kom op 27 juni in je beste rock ’n roll outfit naar het langstedagfeest. De meest bijzonder geklede afdeling/winkel/persoon wint een schitterende prijs.

PRAKTISCHE INFO

Woensdag 27 juni
17.30 – 01.00 uur
de Parade Rotterdam

Wanneer gaan de bussen terug?
Op de volgende drie tijdstippen rijden de bussen terug naar alle oorspronkelijke opstapplaatsen: 23.00 uur 00.15 uur 01.00 uur Voor de terugreis hoef je je niet in te schrijven, maar let op, vol is vol.

Uitnodiging
Iedereen die op 27 juni een arbeids- of stageovereenkomst heeft met de Bijenkorf is welkom en wordt uitgenodigd voor het langstedagfeest. De uitnodiging om je aan te melden voor het feest ontvang je in mei. Na aanmelding ontvang je een QR-code als toegangsbewijs.

Uitnodiging concessiehouders
Medewerkers van concessiehouders en zakelijke partners van de Bijenkorf zijn ook welkom. Concessiehouders of zakelijke partners ontvangen apart informatie wat betreft de deelnamevoorwaarden van het langstedagfeest. De informatie en de uitnodiging zal vervolgens via de betreffende shopmanager worden verstrekt aan de medewerkers.

Locatie
Het langstedagfeest 2018 vindt plaats op het terrein van de Parade Rotterdam in het Museumpark. De Parade is op 27 juni speciaal geopend voor de Bijenkorf. Het feest vindt grotendeels plaats in de buitenlucht, dus houd hier rekening mee bij je kledingkeuze.

Vervoer
Er worden bussen ingezet van en naar het feest. Informatie hierover volgt na aanmelding via e-mail.

Roosters
De winkels regelen de roosters zoals gebruikelijk. Wij zorgen ervoor dat iedereen het feest mee kan maken, ook als je late dienst hebt. Direct na sluitingstijd staat een bus klaar die je linea recta naar Rotterdam brengt.

Eten en drinken
Natuurlijk wordt er voor genoeg lekker eten en drinken gezorgd. Het is dus niet nodig en ook niet toegestaan om zelf iets mee te nemen.

Heb je een allergie of volg je een bijzonder dieet? Meld dit via [email protected], dan proberen wij hier rekening mee te houden.

CONTACT

Zie hieronder de aanspreekpunten per opstapplaats.

Amsterdam - Ilse Plantenga - [email protected]
Servicekantoor - Robbert Sabel - [email protected]
Amsterdam Bakkerij - Erwin Vet - [email protected]
Den Haag - Mylene van Wijk - [email protected]
Utrecht - John van Diejen - [email protected]
Rotterdam - Nancy Jumelet - [email protected]
Eindhoven - Carlijn van Merode - [email protected]
Amstelveen - Sytze Huisman - sytze.hu[email protected]
Maastricht - Anne de Boer - [email protected]
Woerden - Astrid Evertzen - [email protected]

Voor alle vragen kan je terecht bij de feestcommissie via [email protected].

One night stand met de One Night Band

De inschrijvingen voor de One Night Band zijn helaas gesloten. De feestcommissie heeft een aantal van jullie gekozen om een liedje mee te zingen. Dé ultieme kans om te shinen wanneer je een breed repertoire en een droombaan als (rock)zanger(es) hebt.

Bekijk de afbeeldingen hieronder om inspiratie op te doen en om alvast in de stemming te komen. Tot dan!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl