Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Yves Saint Laurent

Lash Clash Brown Mascara

42,01
Yves Saint LaurentYves Saint Laurent Lash Clash Brown Mascara216309012655009

KleurBrown

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Maat8 ml
Maat8 ml

Mascara voor een mondige, onbevangen generatie
De Lash Clash Mascara Brown van Yves Saint Laurent heeft een donkere haute couture waardige afwerking door de bruine pigmenten en veegvaste boosters. Ondanks het massieve volume en de dikste mascara structuur ooit gemaakt in de YSL-laboratoria, blijven de wimpers soepel, zacht en gezond door het Florentina-extract.

Resultaat:
- +200% volume
- Tot wel 24 uur te dragen, waar je ook heengaat
- Natuurlijk effect
- Zwarte couture afwerking
- Vrij van parfum en parabenen

Het Lash Clash effect
De Lash Clash mascara geeft de wimpers meer volume en zorgt voor een indrukwekkend effect door de matzwarte kleur. De nieuwe innovatieve borstel krult en verlengd de wimpers nu nog meer voor het beste resultaat.

Gebruikstips:
Aanbrengen vanaf de wimperbasis tot de punt voor volumineuze wimpers met extreem zwart pigment. Bouw met elke veeg uit voor meer volume en een dieper zwart resultaat. Na één veeg hebben de wimpers direct meer volume. - Na drie keer vegen hebben de wimpers een opvallende lengte. Bij de vijfde haal hebben de wimpers een hemelse boog en +200% meer volume. Haal het borsteltje herhaaldelijk door de punt van het flesje om overtollige deeltjes te verwijderen en breng het met zigzagbewegingen aan om de wimpers te scheiden.

Bekijk meer