Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Caviar Stick Eye Colour - oogschaduwstick

34,-2024-03-05T00:19:36.277Z34
Laura MercierLaura Mercier Caviar Stick Eye Colour - oogschaduwstick768009015300000

KleurIntense Amethyst

Intense Amethyst

Intens pigment
12 uur fixatie
Extreem veelzijdig

Details: De gebruiksvriendelijke, veelzijdige crèmestick laat zich moeiteloos aanbrengen en biedt tal van mogelijkheden voor het creëren van verschillende looks die tot 12 uur mooi blijven.
Kies een pigmentrijke oogschaduwkleur met een romige glans-, matte of chromen finish. Caviar Stick-oogschaduw glijdt moeiteloos over de oogleden, hoopt niet op in de arcadeboog en geeft niet af.
De veelzijdige, luxe formule biedt voldoende tijd om de kleur uit te werken, te blenden of een al dan niet dikker lijntje mee te trekken. Kortom: ideaal voor het creëren van iedere denkbare look. Een waaier aan intense kleuren biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een verleidelijke oogmake-up die zowel overdag als ‘s avonds de aandacht trekt.

- Wees niet bang om jouw speelse kant te tonen! Caviar Stick Eye Color kan gemakkelijk over of onder een andere oogschaduw aangebracht worden, ook poeder.
- Gelijkmatig en vlekkeloos aanbrengen – 100% van de consumenten stelt dat deze oogschaduw gelijkmatig en vlekkeloos over de oogleden glijdt*
- Comfortabel gevoel & langdurige fixatie – 94% van de consumenten is het ermee eens dat deze oogschaduw comfortabel aanvoelt en lang blijft zitten*
- Schilfert niet – 94% van de consumenten is het ermee eens dat deze oogschaduw niet afbrokkelt of schilfert*
- Rijke kleur – 91% van de consumenten stelt dat deze oogschaduw een diepe kleur afgeeft*
*Gebaseerd op een onafhankelijke studie bij 32 consumenten in de VS na 4 weken gebruik

Gebruikstips: Breng de oogschaduw direct aan op de wimperrand om een lijntje met smokey effect te tekenen, of op het hele ooglid voor nog meer impact. Blend de oogschaduw met een penseel of met de vingertoppen.  

Laura Mercier34,-

Caviar Stick Eye Colour - oogschaduwstick