Skin Essentials Hydrating Lip Balm - lipbalsem

27,-2022-11-29T02:19:33.214Z27
Laura MercierLaura Mercier Skin Essentials Hydrating Lip Balm - lipbalsem767709005800000
Maat4 gram

Een lipbalsem die de lippen hydrateert en zichtbaar verzacht. De lippen voelen gladder aan, worden intensief gevoed en zijn klaar voor make-up.

Details: Deze go-to lipbalsem voedt en beschermt de lippen waardoor ze er verzorgd uitzien. De lipbalsem, die is gemaakt met koudgeperste pruimenolie voor diepe voeding en hydraterend squalaan uit olijfolie, biedt directe hydratatie voor frisse, mooie lippen.

Skin Essentials Ingredient Complex: om de huid optimaal te verzorgen, selecteerde Laura eigenhandig drie belangrijke ingrediënten die in elk product van de Skin Essentials-lijn* zijn verwerkt.
- Frans bronwater: staat erom bekend dat het de huid onmiddellijk hydrateert en het vochtgehalte van de huid optimaliseert.
- Rozenwater: een combinatie van Franse rozenextract en damascusrozenolie boordevol essentiële vitaminen, mineralen en antioxidanten die de huid kalmeren en het evenwicht van de huid herstellen.
- Bernagieolie: deze olie is Laura's geheime wapen voor een gezonde, gevoede huid en bereidt deze perfect voor op het egaal aanbrengen van make-up.

Gebruikstips: Breng de lipbalsem naar wens aan op de lippen. Gebruik de lipbalsem apart, als primer onder jouw lipstick of over jouw lipstick heen voor extra hydratatie.

Laura Mercier27,-

Skin Essentials Hydrating Lip Balm - lipbalsem