Laura Mercier

Skin Essentials Illuminating Eye Cream - oogcrème

63,-
Laura MercierLaura Mercier Skin Essentials Illuminating Eye Cream - oogcrème767709001700000
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Maat15 ml
Maat15 ml

Een verhelderende oogcrème die de voordelen van een oogserum en een oogcrème met elkaar combineert. Deze crème bereidt de huid onder de ogen voor om vlekkeloos concealer aan te brengen.

Details: Deze lichtgewicht en toch rijke oogcrème is een instant boost voor de ogen waardoor fijne, droge lijntjes, puffiness en donkere kringen tot het verleden behoren. De crème, die is verrijkt met groene koffie-olie, geeft de huid een nieuwe impuls en meer volume, terwijl de lichtweerkaatsende bolletjes de huid onmiddellijk verhelderen.

Verheldert onmiddellijk de huid onder de ogen – 87% van de consumenten is het ermee eens dat dit product de huid onder de ogen onmiddellijk verheldert, terwijl 80% het ermee eens is dat het product de huid de hele dag door verheldert*
Gladdere en frisser uitziende huid onder de ogen – 90% van de consumenten stelt dat dit product de huid een frissere uitstraling geeft, en 87% stelt dat het de huid gladder maakt*
*Gebaseerd op een onafhankelijke studie bij 30 consumenten in de VS na 4 weken gebruik

Skin Essentials Ingredient Complex: om de huid optimaal te verzorgen, selecteerde Laura eigenhandig drie belangrijke ingrediënten die in elk product van de Skin Essentials-lijn* zijn verwerkt.
- Frans bronwater: staat erom bekend dat het de huid onmiddellijk hydrateert en het vochtgehalte van de huid optimaliseert.
- Rozenwater: een combinatie van Franse rozenextract en damascusrozenolie boordevol essentiële vitaminen, mineralen en antioxidanten die de huid kalmeren en het evenwicht van de huid herstellen.
- Bernagieolie: deze olie is Laura's geheime wapen voor een gezonde, gevoede huid en bereidt deze perfect voor op het egaal aanbrengen van make-up.

Gebruikstips: Breng het product ‘s ochtends en ‘s avonds aan op de gereinigde huid onder de ogen. 

Bekijk meer