Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Duurzamer

Le Labo

Mini Santal 33 Eau de Parfum - travel size

86,-2024-02-25T18:04:19.433Z86
Le LaboLe Labo Mini Santal 33 Eau de Parfum - travel size245009044200000
Maat15 ml
Online nog enkele items beschikbaar
Herinner je je de oude Marlboro advertenties nog? Een mens en zijn paard voor het vuur op een grote vlakte onder lange, blauwe avondluchten - Een bepalend beeld van de geest van het Amerikaanse Westen met alles wat het impliceerde over mannelijkheid en persoonlijke vrijheid.
Deze man, vuurlicht in zijn gezicht, leunend op het versleten leren zadel, alleen met de woestijnwind, een icoon zo krachtig dat elke man hem wilde zijn en elke vrouw hem wilde hebben...
Uit deze herinnering is geboren SANTAL 33: de ambitie om een olfactieve vorm te creëren geïnspireerd door de grote Amerikaanse mythe nog steeds een bron van fantasie voor de rest van de wereld...
Een parfum dat de sensuele universaliteit van dit icoon raakt... dat zou een man net zo bedwelmen als een vrouw... dat introduceert ons gebruik van kardemom, iris, violet, ambrox die kraakt in de formule en brengen naar deze rokende houtlegering (Australisch sandelhout, cederhout) een aantal pittige, leerachtige, muskusachtige tonen, en geeft dit parfum zijn uniseks signatuur en verslavend comfort.
Hier is, in een paar woorden, wat SANTAL 33 is... Een open vuur... De zachte rookdrift... Waar sensualiteit opkomt nadat het licht is verdwenen.
Le Labo86,-

Mini Santal 33 Eau de Parfum - travel size

Bekijk meer