Winkels & Openingstijden
Klantenservice

LEGO

Met Lego kunnen kinderen én volwassenen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen universum bouwen. Construeer je eigen stad met Lego City of jaag Disney dromen na met de Lego Disney Frozen. Ontdek het ruime Lego aanbod bij de Bijenkorf.

LEGO

38 artikelen
  • Bouwsets
  • Bouwspeelgoed
Filter & sorteer
38 artikelen
38 van 38 gezien

Aanbod LEGO bij deBijenkorf.be

LEGO veranderde de wereld met kleurrijke bouwspeeltjes. In het aanbod LEGO bouwspeelgoed vind je alle LEGO-lijnen voor de kleine en grote handen. De Deense speelgoedfabrikant blijft het arsenaal uitbreiden met nieuwe collecties volgens de laatste relevante thema’s. Boomhutten, machines, vrije tijdsactiviteiten en films: je kunt het zo gek niet bedenken of LEGO heeft het opgenomen in hun speelgoedcollecties. Bekijk het aanbod LEGO bij de Bijenkorf.

Speel je favoriete film na met LEGO

Met een bouwpakket van LEGO friends bouw je een eigen dagelijkse wereld samen met je LEGO vrienden. Er zijn enkele vrouwelijke figuurtjes te verkrijgen die de vriendinnen uit de naam van de collectie vormen en een waaier aan mogelijke locaties en bezigheden. Met LEGO City kan je de drukte en het enthousiasme van een stad nabouwen maar LEGO vindt niet alleen inspiratie in het dagelijks leven.

Bij de Bijenkorf vind je ook de LEGO bouwpakketten geïnspireerd door iconische films. Baby Yoda, R2 D2, Millennium Falcon... Met LEGO Star Wars bouw je alle iconische Star Wars scenes na. Maar Star Wars is niet de enigste film die je kan nabouwen. Ontdek van welk Zweinsteinhuis je lid bent met de LEGO Harry Potter set. Of hou een LEGO Disney Frozen Karaoke-avond samen met Elsa en Olaf. Er bestaan kleinere dozen waarmee je een specifiek personage of moment van een film kan nabouwen, maar evengoed grotere dozen zodat jij de volledige filmwerelden kan nabouwen. Wat kies jij?

LEGO voor de allerkleinste en grootste kinderen

Kinderen zetten de eerste stappen in de wondere wereld met LEGO Duplo. De grotere blokken maakt het bouwen iets gemakkelijker voor ze de overstap maken naar het LEGO speelgoed met kleinere blokjes. Maar LEGO richt zich niet alleen op de jongste leeftijdsgroepen. LEGO Technic richt zich op kinderen van 11 tot 16 jaar. Deze LEGO sets bieden iets meer uitdaging. Het doel van LEGO Technic is om voertuigen in verschillende maten en vormen te bouwen. De kleine blokjes en details maken van een LEGO Technic set een plezierige uitdaging. PS. Ben je benieuwd naar het gehele LEGO assortiment? Bekijk dan de LEGO brochure.