Winkels & Openingstijden
Klantenservice

LEGO

City

Brandweerkazerne bouwspeelgoed - 60320

44,99
LEGOLEGO Brandweerkazerne bouwspeelgoed - 60320495509059698000

KleurMulticolor

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

De brandweerkazerne-bouwset bevat een gebouw met drie verdiepingen met speelgoed garage, een balie, de vertrekken van brandweerlieden en een controlekamer. De set bevat een vloot van reddingsvoertuigen: een helikopter die waterstukjes afvuurt en een brandweer speelgoedauto die water in de vorm van pijltjes afvuurt.

Inclusief vijf LEGO-minifiguren met twee personages - Freya McCloud en Finn McCormack, uit de LEGO City-tv-serie, plus een hond- en katfiguur. Bevat verschillende accessoires, waaronder vier helmen en een walkietalkie, brandweerbijl, mok, pizzadoos en brandblusapparaat.

Met de gratis LEGO Bouwinstructies-app kunnen kinderen op de voorbeelden inzoomen, ze draaien en visualiseren terwijl ze bouwen. De set bevat ook een wegplaat om andere nieuwe LEGO City sets gemakkelijk te kunnen aankoppelen, zoals LEGO City Politiebureau (60316) en Politieachtervolging bij de bank (60317).

LEGO City Adventures-politie- en brandweerspeelgoedsets zijn geweldige verjaardagscadeaus voor kinderen die dol zijn op razendsnelle avonturen met reddingsvoertuigen.