Winkels & Openingstijden
Klantenservice

LEGO

Friends

Friends Huisdieren Opvangcentrum Dierenset - 41718

47,95
LEGOLEGO Friends Huisdieren Opvangcentrum Dierenset - 41718494909003198000

KleurMulticolor

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Ken je iemand die gek is op viervoeters? Verwen dierenminnende kinderen vanaf 7 jaar met een cadeau van de LEGO Friends Pet Day-Care Center (41718) dierenspeelset, een Heartlake City speelgoed voor kinderen vanaf 7 jaar. De set wordt geleverd met 4 dieren Rumble, Twister, Chico & Cookie, inclusief een speelgoedhondje en een konijntje, 3 minipoppetjes en een micropoppetje, en zit boordevol coole details.

Beginnend met de voordeuren - er is er een voor de minipoppetjes en een voor de dieren - zullen kinderen het geweldig vinden om alle functies van dit LEGO Friends cadeau te ontdekken. Ze zullen veel plezier beleven aan het aanleren van nieuwe trucjes aan hun hond, hem door het behendigheidsparcours leiden en hem leren rijden op een skateboard. Als beloning mogen ze van een van de kleurrijke glijbanen in een zwembad suizen.

Heartlake City speelgoed wordt geleverd met levensechte details om kleine bouwers te helpen hun passies te verkennen. Met de zoom- en rotatie-instrumenten kunnen kinderen hun bouwbare model visualiseren terwijl ze bouwen. Dit verzamelbare dieren- en hondendagverblijf speelgoed bevat ook interactieve bouwinstructies, beschikbaar in de gratis LEGO Bouwinstructies app.

De afmetingen zijn 20 cm hoog en 26 cm breed. (20 cm) hoog, 13 in. (34 cm) breed en 8 in. (21 cm) diep.

Bevat 593 stuks.