Winkels & Openingstijden
Klantenservice

LEGO

Harry Potter

Harry Potter Zweinstein Magische hutkoffer - 76399

57,95
LEGOLEGO Harry Potter Zweinstein Magische hutkoffer - 76399494909004298000

KleurMulticolor

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Draagbaar en personaliseerbaar, de LEGO Harry Potter magische hutkoffer (76399) bouwset voor kinderen van 8 zit boordevol met een magische mix van aanpasbare plaatsen en mensen uit de Harry Potter films.

Net als de iconische koffer van Harry Potter kunnen kinderen verschillende kleuren van het Huis van Zweinstein en leuke stickers toevoegen om deze LEGO stenen versie van de hutkoffer van de leerlingen van Zweinstein helemaal eigen te maken. Onder de inhoud is een grote selectie van LEGO Harry Potter minifiguren - met inbegrip van een reeks van haar en verschillende huidskleuren - zodat kinderen kunnen bouwen tot 5 personages uit de Harry Potter-films en het ontwerpen van nieuwe Zweinstein studenten van hun eigen.

Harry Potter Hogwarts huiskofferset is een personaliseerbaar Harry Potter cadeau-idee voor kinderen die van de Magische Tovenaarswereld houden! Een breed assortiment van aanpasbare meubels en Harry Potter-accessoires zoals De Kwibbelaar, bekers, koekjes, een schaakbord, een uil en nog veel meer, plus 3 klassieke filmverhalen om uit te spelen geven kinderen ideeën en inspiratie om hun fantasierijke Zweinstein-avonturen tot leven te brengen. Als de actie voorbij is, kan alles netjes worden opgeborgen in de koffer zodat kinderen de magie van Zweinstein overal mee naartoe kunnen nemen.

Meer dan 2.5 in. (6 cm) hoog, 6.5 in. (17 cm) breed en 2.5 in. (7 cm) diep.

Bevat 603 stuks.