Winkels & Openingstijden
Klantenservice

LEGO

Harry Potter

Harry Potter Zweinstein Wisseldrank vergissing - 76386

19,9913,9930%
LEGOLEGO Harry Potter Zweinstein Wisseldrank vergissing - 76386495509055200000

KleurBruin

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

LEGO Harry Potter Zweinstein: Wisseldrank vergissing kasteelbouwset inspireert magische avonturen in de badkamer van Zweinstein met Harry Potter-drankjes en poppetjes.

Jonge heksen en tovenaars vergezellen Harry Potter, Ron Wemel en Hermelien Griffel minifiguren bij het brouwen van krachtige Polyjuice potion. Het drinken ervan verandert de personages in Vincent Korzel en Karel Kwast, wat kinderen bereiken door de hoofden van de minifiguren te draaien om een ander gezicht te onthullen en een andere haarstuk toe te voegen. De magie kan echter ook misgaan, zoals wanneer Hermelien in een kat verandert! Er zijn ook andere verrassingen: een exclusieve, gouden, jubileum Harry Potter minifiguur; 2 willekeurige tovenaarskaarttegels om te verzamelen; en een geheime tunnel onder de gootsteen.

Wanneer dit Harry Potter speelgoed voor jongens en meisjes wordt gecombineerd met LEGO Harry Potter Hogwarts Geheime Kamer (76389), verbindt de geheime tunnel de 2 kamers, waardoor de speelmogelijkheden nog verder worden uitgebreid. Met dit magische, modulaire systeem kunnen kinderen kamers blijven toevoegen om een heel kasteel van Zweinstein te bouwen.

Deze set is ruim 8 cm. (8 cm) hoog, 5 in. (12 cm) breed en 2,5 in. (6 cm) diep. Bevat 217 stuks.