Winkels & Openingstijden
Klantenservice

LEGO

Harry Potter

Hongaarse Hoornstaart draak - 76406

39,95
LEGOLEGO Hongaarse Hoornstaart draak - 76406494909010998000

KleurMulticolor

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Met de LEGO® Harry Potter™ Hongaarse Hoornstaart draak (76406) kunnen fans van de magische films een van de gevaarlijkste draken die ooit heeft bestaan in de Tovenaarswereld bouwen, neerzetten en laten 'vliegen'. Deze versie van het legendarische fabeldier is geschikt voor tovenaars, heksen en dreuzels vanaf 10 jaar.

Bouwbare draak met 'vliegende' vleugels
Met dit LEGO model bouw je de zwarte schubben, puntige staart en vurige adem van de Hongaarse Hoornstaart draak na. Na de boeiende bouwervaring kun je deze op een mooi plekje neerzetten. Kinderen kunnen de realistisch scharnierende vleugels van het dier op sierlijke wijze op en neer laten gaan dankzij een hendel aan de achterkant. De verzamelfiguur met een spanwijdte van ca. 40 cm staat op een stevige basis en wordt bijgestaan door een minifiguur van Harry Potter op zijn bezemsteel. De magie gaat verder in de gratis LEGO Bouwinstructies app, waarmee kinderen het model tijdens het bouwen kunnen draaien en erop kunnen inzoomen.

Opvallende blikvanger
met een spanwijdte van ca. 40 cm en een maximumlengte van ca. 48 cm staat dit levensechte mechanische model overal in het middelpunt van de belangstelling.