Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Parijs - 21044

40,952023-09-27T19:30:35.633Z40.95
LEGOLEGO Parijs - 21044495509025500000
Online nog 1 beschikbaar
Beleef de grandeur van de architectuur van Parijs met deze magistrale LEGO® Architecture Skyline set, waarin de beroemde Arc de Triomphe, de Champs-Elysées, de Tour Montparnasse, het Grand Palais, de Eiffeltoren en het Louvre worden gecombineerd tot een inspirerende skyline.

Elk LEGO model uit deze set biedt een unieke en uitdagende bouwervaring, heeft een realistisch kleurenschema en een schaal die klopt. Parkgedeelten met gras en bomen en een decoratief naamplaatje van Parijs maken dit zeer gedetailleerde model van 's werelds meest romantische stad helemaal af. Een 'magnifique' blikvanger voor thuis of op kantoor!

Een LEGO® Architecture interpretatie van Parijs
- Bevat een selectie van de meest beroemde bezienswaardigheden van Parijs, zoals de Arc de Triomphe, de Champs-Elysées, de Tour Montparnasse, het Grand Palais, de Eiffeltoren en het Louvre, plus parkgedeelten met gras en bomen
- Het bijgesloten boekje bevat informatie over de ontwerper, de architectuur en geschiedenis van elk gebouw en historische feiten over de stad Parijs en het architecturale erfgoed (alleen in het Frans en Engels; versies in andere talen kunnen worden gedownload op LEGO.nl/architecture)
- Inclusief 4x32 bouwplaat met tegels en een decoratief naamplaatje met daarop 'Paris'
- Bouw je eigen versie van 's werelds meest dynamische steden met de LEGO® Architecture Skyline collectie
- De LEGO® Architecture sets zijn een eerbetoon in LEGO stenen aan de wereld van de architectuur, speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, design, architectuur en geschiedenis
- Deze set bestaat uit meer dan 694 elementen
- Afmetingen: ca. 22 cm hoog, 28 cm breed en 11 cm diep

LEGO40,95

Parijs - 21044