Winkels & Openingstijden
Klantenservice

LEGO

DUPLO

Parkeergarage en wasstraat - 10948

74,95
LEGOLEGO Parkeergarage en wasstraat - 10948495509045800000

KleurMulticolor

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Op zoek naar een auto speelgoed voor peuters dat vaardigheden en fantasie stimuleert? De alles-in-één LEGO DUPLO Parkeergarage en wasstraat (10948) zit boordevol activiteiten voor peuters die van auto's houden.

Deze veelzijdige duwauto set bevat een drive-through car wash met een plek om de auto met de hand schoon te maken, een oplaadstation, oprijplaat en slagboom, en parkeerplaatsen op het dak. 2 speelgoedauto's (waarvan 1 met een mechanische Push&Go functie) en een speelgoedcamper plus accessoires en personages inspireren tot fantasierijk spel. En terwijl kinderen met motorvoertuigen spelen, ontdekken ze eindeloze speelmogelijkheden en ontwikkelen ze essentiële vaardigheden die een leven lang meegaan.

LEGO DUPLO educatief speelgoed zorgt voor onbeperkt plezier, zelfexpressie en plezierig leren in de handen van kleuters. Met DUPLO sets kunnen ouders en jonge kinderen waardevolle mijlpalen in hun ontwikkeling delen terwijl ze samen bouwen. Afmetingen zijn 12 in. (31 cm) hoog, 31 in. (79 cm) breed en 7 in. (20 cm) diep. Bevat 112 stuks.